top of page
 • Black Facebook Icon

Verzorgingen / aanbod

MAKE-UP

Studio Mino Mineral Cosmetics is een Belgische make-up lijn op basis van pure mineralen.

Het is vegan en cruelty free, 100% natuurlijk, veilig, mineraal en vrij van toxines. De poeders voelen heel licht aan maar zijn toch mooi dekkend.

 

Wil jij jezelf graag natuurlijk leren maquilleren?

Dan geef ik u graag advies in een persoonlijke begeleiding of tijdens een groepsworkshop.

De groepsworkshops worden enkele keren per jaar georganiseerd. De data hiervoor worden per nieuwsbrief en op social media gecommuniceerd.

Huidverzorging

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf. Sinds 2013 bieden zij natuurlijke verzorging aan op basis van hoge concentraties aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.

 

Ze hebben een gamma voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden, nl. het Hydro Sensitive gamma. De frambozenpitolie is in deze lijn de basis en zorgt voor een optimale voeding en herstel van de huid.

 

Voor de gemengde en onzuivere huiden bieden zij het Skin Control gamma aan, gebaseerd op rijstpoeder.

Rijstpoeder heeft een hoog absorberend vermogen en geeft de vette huid een zuivere en matte uitstraling. De Skin Control producten zijn ook de ideale verzorging voor de mannenhuid.

Wie kiest voor Body&Bess, kiest voor:

 • 100% Belgische producten die een oplossing bieden voor de meest veeleisende huid

 • Producten vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen

 • Producten die 100% vegan en dierproefvrij zijn

 • Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Mooi-schoonheidsinstituut_edited.jpg
Twee vrouwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen in sterke mate je uitstraling en geven karakter aan je gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen geven zelfs een liftend effect aan je ogen.

 

Wenkbrauwen epileren

De gewenste vorm wordt besproken. Indien dit zou nodig zijn kan de wenkbrauwvorm ook uitgemeten worden. De epilatie wordt uitgevoerd met de suikerwax en afwerking is met het pincet.

 

Wenkbrauwstyling

Wenkbrauwen worden ook hier nauwkeurig geëpileerd. En ze worden afgewerkt met de minerale make up van Studio Mino. Ik geef advies over het juiste kleur van wenkbrauwpoeder en hoe dit aan te brengen.

 

Wenkbrauwen kleuren

Wenkbrauwen worden perfect in vorm gezet en geëpileerd. En met een wenkbrauwverf creëren we een heel natuurlijke look. Het resultaat blijft ongeveer een 3tal weken zichtbaar.

 

Epilaties

Veel vrouwen scheren en dat is helemaal prima. Maar wil je toch graag voor enkele weken een glad resultaat? Of heb je last van ingegroeide haren? Of wens je uw haargroei te verminderen? Dan is epileren zeker voor jou!

 

De epilaties worden allemaal uitgevoerd met suikerwax. 

Suikerontharing is een zachte, veilige en vooral een effectieve manier om alle delen van het lichaam te ontharen. Als je gewoon bent om te scheren, dan laat je uw haren best 2 weken groeien. Standaard dienen de haren minimum 1 cm lang te zijn.

Wat je allemaal moet weten over sugaring:

Voordelen:

 • 100% natuurlijke ingrediënten > Minder kans op irritatie of allergische reacties

 • Suikerpasta wordt toegepast op lichaamstemperatuur > geen kans op verbranding

 • 100% hygiënisch: suiker is een natuurlijk bewaarmiddel en vernietigt  bacteriën.

 • Er wordt ook voor iedere klant een nieuwe bol suikerpasta genomen en na gebruik wordt dit weggegooid.

 • Verminderde haargroei na enkele behandelingen (tip: starten in de herfst/winter voor een optimaal resultaat tijdens de zomer)

 • Minder kans op afgebroken haren door de verbeterde techniek, nl de haren worden met de haargroeirichting mee uitgetrokken.

Nazorg:

 • Eerste 12uren geen lotions aanbrengen, niet intensief sporten, geen deo, geen warme baden en niet in de zon zitten

 • Hydrateer uw huid regelmatig, bv met de bodylotions van Body&Bess. Want bij een droge huid komen de haren er moeilijker doorheen en groeien ze in.

 • 1 à 2 x in de week scrubben (niet de dag van de afspraak zelf!)

 

Wanneer kan het niet?

 • Ontsteking van de aders (gezwollen aders)

 • Bij gebruik van huidverdunnende medicatie zoals antibiotica, roaccutane, cortisone..

 • Zonnebrand

 • Open wonden, natte eczema en natte psoriasis

 • Wratten

 • Moedervlekken

Grote maten modellen
perfect Feet

Voetverzorging

Bij de voetverzorging (of medische pedicure) worden de nagels geknipt en gevijld, nagelwallen gereinigd, eelt en likdoorns verwijderd en worden de voeten verzorgd met een intensieve voedende crème van Body&Bess.

 

Iedere voetverzorging wordt uitgevoerd met een natte frees waardoor de verzorging en behandeling van eventuele nagelaandoeningen nog beter kan behandeld worden.

 

Je kan er ook voor kiezen om je nagels te laten lakken.

Gelieve dan een slipper of sandaal mee te brengen, zodanig dat de gelakte nagels niet beschadigd worden door gesloten schoenen.

Handverzorging

De nagels worden mooi in vorm gevijld, na een nagelbadje worden de nagelriemen zachtjes naar  achter geduwd en overtollige velletjes worden verwijderd. De handverzorging kan indien gewenst afgewerkt worden met een verzorgende lak. En vervolgens worden de handen intensief gevoed met de handcrème van Body&Bess.

 

U kan er ook voor kiezen om te nagels te laken lakken in een kleur of french lakken (wit boordje).

Gelish

Gelish wordt aangebracht zoals een nagellak maar is sterker en blijft 2 tot 3 weken mooi op de nagels zitten. Het grote voordeel aan gelish is dat deze afweekbaar is, dus geen schade aan de nagelplaat. De nagels worden eerst heel nauwkeurig gemanicuurd met een elektrische frees en nadien wordt de gelish aangebracht in verschillende lagen.

 

Gelish kan ook aangebracht worden op de teennagels.

Pink Sugar
logo-body-bess-bes-lijn_edited.jpg
studiomino.jpg
bottom of page